myjki-chasovnik-v6-masivenЗа суеверните с пълна сила да важи правилото, че подарък часовник не се прави, но днес ние ще разбием тези представи. Знаете ли, че страхотен, марков часовник за подарък е добър избор и има множество предимства.

Освен това в зависимост от човека, за който избирате може да се натъкнете на такова многообразие и предложения на марки и модели часовници, че за миг да се почувствате объркани, кое именно да подберете. За да бъдете максимално улеснени в избора сме подготвили списък, според характера на хората и как се избира часовник за подарък.

За хората, които си падат по динамиката в живота и лидерските позиции, подходящ часовник е този, който е здрав, нечуплив и достатъчно уникален, открояващ се на фона на останалите. Такива хора харесват да са забелязвани, а техният стилен аксесоар часовник е идеалният начин да се покажат пред обществото. За мъжете с такъв характер, спортния модел часовник, много допълва истинската им същност, разкрива темперамента и нрава. Насоката в класически цветове за каишка на часовника, сред които черно, червено и други неутрални, говори за стил, естетичност и изисканост.

За хората, които по природа са естети, изборът на часовници се насочва към дизайн, изработка и марка. Те обичат аксесоарите им да са скъпи и изискани. Всеки мъж с подобен характер, държи часовникът му да е със стил, изящество и в по-изчистен вид. Най-удачно е той да е елегантен и с него да привлече впечатление за класа. За жените със сходни черти в характера, изборът на часовник набляга на женствеността. Ето, защо често такива дами се спират на часовници с бял циферблат, а той е и идеално решение за деловите и елегантни госпожи.

За спортните натури, изборът на часовници е насочен към не много ексцентрични аксесоари. За тях е важно визията им да има страхотен облик, но не в резултат от най-фрапантните вещи по външния вид. Мъжът с такъв нрав, харесва часовник с младежки мотиви, защото самият той по душа е волен. Дамата с подобен вкус и характер пък си пада по универсалните неща. Не по-различно е и когато избира часовник. За нея най-подходящи модели са тези, които пасват на целия й гардероб, за да не се налага да подменя тоалети или да сваля часовника на всяко преобличане.