Доставка до офис на Еконт Експрес:
4,50 лв.
Доставка до посочен адрес:
6,40 лв.

 

* Цените на доставка са приблизителни
** Ако доставката е до малко населено място без офис на Еконт или поръчката ви е за по-голяма сума цената на доставкта може да се оскъпи с до 1,00 лв.

1. Как става доставката? На адрес ли се носи, до пощата или с куриерска фирма?

Доставките се извършват с Еконт Експрес на адреса посочен в поръчката или до офиса на Еконт Експрес във вашия град. Доставката до офис на Еконт Експрес струва 4,50лв. и се заплаща от купувача на място. При желание стоката да бъде доставена до адрес доставката струва 6,40лв. В случай, че във вашия град няма представителство на Еконт Експрес Вие трябва да посочите близък голям град с представителсто на Еконт Експрес или да заплатите втория тип доставка.

 

 

2. Какъв е срокът за доставка? За колко време ще получа поръчаната стока?

Срокът за доставка на всеки един артикул в нашия магазин е до 24 часа, ако поръчката е направена и потвърдена преди 12:00 часа в делничен ден. В противен случай пратката се праща на следващият работен ден и се получава от клиента в рамките на 36 часа.

За цяла България доставките се осъществявят от Понеделник до Събота, с изключение на празничните дни.

 

3. Кога доставят стоките? Ще ми се обади ли куриера преди да дойде на адреса?

Доставките се извършват с Еконт Експрес в работно време 8:00-18:00 часа в делнични дни и 08:00-13:00 в Събота. В случай, че имате пратка за получаване в офиса на куриерската фирма, нейн служител ще се върже с Вас на посочения при поръчката телефон и ще Ви уведоми веднага след пристигането й в дадения офис. Ако сте избрали доставка на адрес служител на Еконт Експрес ще се свърже с Вас, за да се разберете кога е най-удобно за Вас да полчите пратката си пред вратата на собствения Ви дом.

 

4. Мога ли да дойда да си купя стока на място от NovChasovnik.com?

NovChasovnik.com не е реален магазин и не държим стоки в офиса ни. За да вземете стока от нашия офис трябва първо да си направите поръчка и да отбележите в полето за коментар, че искате да получите стоката от офиса ни. При получаване на стока от офиса Вие не заплащате никаква доставка.

 

5. Как да откажа вече направена поръчка?

Ако имате направена поръчка и искате да я откажете, моля пишете ни чрез нашата форма за Контакти или ни се обадете по телефона /0886 127 245/ , като съобщите и номера на поръчкат, който можете да разберете на посочения от Вас e-mail.

 

6. Мога ли да видя артиклуите преди да ги платя ?

Да, ние предлагаме тази услуга, само в случай, че купувача изришно поиска това. В случай, че не харесате стоката или тя не отговаря на Вашите предпочитания Вие можете да я върнете обратно в офиса ни като заплатите транспортните разходи.