damski-chasovnik-podarykПовечето мъже се натъкват на някакъв проблем, когато искат да докажат на една жена, че тя е специална за тях. Мъжете продължават да си бъдат от Марс, а жените от Венера и така и не се стигна до големи научни открития, които да доизбистрят отношенията между тях. Без съмнение, обаче общото между марсианците и нежните венерини създания си остава страстта към  добрия часовник. Казват, че когато ти подаряват часовник, ти подаряват много повече от часовник. По същия начин, когато подаряваш часовник на жена, ти подаряваш много повече.Да подариш часовник на жена, означава да й подариш отношение и елегантност,специално за нея. Но подаряването на такова бижу е и като своеобразен малък изпит за мъжа. Изпитът се състои в това дали познава жената, нейните вкусове и предпочитания. Часовникът е без съмнение един от най-класическите подаръци,но нов и подбран правилно може да бъде и най-оригиналният подарък.


Какъв часовник да подарим? Модел за всяка жена.

Без място за съмнение всяка жена е уникална и специална. Дайте си сметка какъв модел би предпочела и избрала самата тя. Какъв тип е? Класическа и изискана? Или емоционална, бляскава или по-скоро спортен тип? Отговорът на всички тези въпроси се крие в избора на дамския часовник,който търсите.

1. Какъв часовник да подарите на една класическа дама?

За жена с класически вкусове, елегантна и дискретна, трябва да изберете часовник, който да изглежда по същия начин. Един малък и дискретен часовник без излишен блясък, камъчета и рисунки би бил идеален и ви гарантира сигурен успех. За да изпълните всичко това ви е нужен един правоъгълен часовник с дискретна кожена каишка в неутрален цвят.

2. Какъв часовник да подарите на спортната дама?

Когато жената, на която ще подарявате часовник е по-скоро спортен тип, избраният часовник трябва да го отразява. Заложете без съмнение на мъжки или унисекс  часовник. Голям часовник с кръгъл циферблат и кожена или гумена каишка би бил идеален. Без съмнение мъжествеността не бива да бъде разбирана погрешно, затова подберете внимателно малка доза мъжественост и женственост,облечена непременно с красота.

3. Какъв часовник да подарите на жена, за която блясъкът е всичко?

Една наистина бляскава жена не заслужава какъв  да е часовник за подарък. Часовникът, който най-много ще подхожда на такъв тип жена трябва да бъде различен и уникален. Когато намерите часовник, който прилича на красива играчка и бляскаво бижу не се колебайте няма да сгрешите в избора си. Идеалният часовник за такъв тип дама би бил от жълто или бяло злато с кръгъл циферблат.

4. Какъв часовник да подарите на жена, която се интересува от технологиите?

Когато подарявате часовник на жена,влюбена в технологиите, той трябва да бъде освен оптимално практичен, разбира се и последна дума на техниката. Прекрасен избор  са часовниците с MP3, USB приемник, Bluethooth и дори GPS  система. Една „технологична” дама със сигурност ще го оцени.

5.Какъв часовник да подарите на сладкото момиче?

Сладкото момиче се отличава с наивността си, веселия си нрав и облеклото (панделки, къдрички, закачливи надписи, анимационни герои). Подходящият  часовник за такъв тип жена-момиче би бил във всички сладки бонбонени и нежни цветове-розово, жълто,зелен. Часовниците тип гривна с цветя или висулки също са добра идея и биха се харесали на гореспоменатите представителки.

Какъвто и часовник да изберете, не забравяйте-когато подарявате часовник, вие не подарявате  само часовник, а отношение и време специално за нея!