Bql damski_silikonov_chasovnikАко се опитвате да сте в крак с това, което е горещо в модата днес, може би обмисляте покупка на един от стилните женевски силиконови часовници. Те са удобни, предлагат разнообразие от различни цветове и стилове, и най-важното, те са достъпни. Медии като телевизия, списания и холивудските знаменитости започват да налагат тези часовници все по-често. Когато става въпрос за аксесоари, кои са тези, които можете да получите за по-малко от 20 лева? Това е сравнително малък списък, но тези часовници се поместват в тези граници. С 15 цвята за избор и 20 лицензирани търговска марка, тези часовници отговарят на всеки вкус. Каишките са силиконови за допълнителен комфорт и гъвкавост, заедно с възможността за големи или малки циферблати. Ако желаете да използвате бял силиконов часовник за официално събитиеи, на което искате да сте блестящи, има модели, украсени с кристали и скъпоценни и полускъпоценни камъни.

Заедно с разнообразието от темпераментни цветове и различни видове камъни Женевските Силиконови Часовници предлагат високо качество на производството. Това е благодарение на компанията Miyota.

Най-популярните цветове, които се продават са лилаво, синьо, зелено, червено, жълто, розово и черно. Ако сте в настроение да покажете отборен дух, има часовници с логото на Gators Флорида, Тексас A & M и Университета на Тенеси, които подчертават принадлежността ви. Искате ли да поставите усмивка върху лицето на своето дете? Това може да стане възможно с щампи като зебра, цветя и дори ретро мулти цветове.

Най-търсеният стил на женевските силиконови часовници е цветна лента около циферблата, която е заобиколена от кристали. Има множество цветове, за да избирете часовник, който ви подхожда най-добре.

За тези, които са склонни да открият своята по-дива страна, подходящ е циферблатът с щампа на зебра, с цветна лента по избор. Ако скандирате за местния екип и искате да го подкрепите, изберете оранжево и синьо рок лого за часовника.

Това са само малка част от стиловете, които предлагат тези часовници, така че не забравяйте да разгледате и останалите. С многобройните размери и цветови комбинации има огромен избор на женевски силиконови часовници, които са достъпни за вас.