chasovnik-zodiaКаквото и да се изговори и изписа по темата часовници, те си остават едни от най-оригиналните подаръци. Подходящи за всички възрасти носени, като бижута, аксесоари. Понякога обаче избирането на часовник и по-скоро на подходящия часовник си е трудна и сериозна работа и може да спъне дори най-подготвената и мотивирана личност, решила да уцели шестица от тотото и да попадне на истинска находка сред часовниците. И така…Днес ще се поровим сред магията на астрологията, за да видим дали не крие някои тайни, които може да са ни от полза при избора на подходящото тиктакащо съкровище.Дали пък не държи четворка козове, пустата й астрология…? Хммм, сега ще разберем.

Овен – те са динамични и енергични натури и винаги са в движение. Създадени са да правят впечатление и са родени лидери. Не трябва да забравяме преди всичко, че овните са емоционални и често чупят и бутат. Вродено им е. Затова най-подходящ за тази зодия би бил някой здрав, трудно чуплив часовник. В същото време трябва да е уникален, практичен и да се откроява от другите. Не забравяйте, че за представителите на зодия Овен часовниците са наистина и само средство да отчитане на времето. На първо място трябва да са функционални и след това красиви. Запомнете и че не си падат по семплите аксесоари. Цветът на тази зодия е червеният. Той е отразява живота и енергичността. Подходящ е спортен тип часовник или такъв с правоъгълна форма и силиконова или кожена каишка.

Телец – телците са естети, ценят красивото. Обръщат внимание на изработката и детайла. За тях часовникът е украшение, а едва след това функционален предмет. Часовникът за тази зодия трябва да е стилен и изчистен и непременно елегантен. Трябва да впечатлява с визията си и да създава усещане за класа. Белият или зеленият цвят часовник биха били идеални. Изберете кръгъл циферблат с кожена каишка и умерена доза блясък. Предпочитани са моделите с арабски цифри.

Близнаци – те са известни със своята бъбривост, любознателност и емоционалност. Не обичат прекалено ексцентрични аксесоари, но харесват модерното и функционалното. Те винаги бързат за някъде, затова часовникът трябва да има функции, като аларма, хронометър, календар. Подходящи са часовниците, които могат да се комбинират с всякакъв стил на обличане-спортно, елегантно, трябва да е универсален. Най-подходящ за тази зодия цвят е жълтият. Предизвиква щастие и отразява интелигентността им. Часовник с кръгъл циферблат и кожена или силиконова каишка. Рак – раците предпочитат подаръци, в които има символика и невербално послание.Предпочитат класическите часовници, а най-подходящият цвят за тях е синият. Дамите предпочитат сребърни или часовници от бяло злато. Подходящи са часовници с правоъгълен циферблат и кожена каишка.

Лъв – те си падат по наистина бляскавите неща и часовници, които хващат окото и показват социалния ти статус. Падат си по големите златисти часовници с кръгъл циферблат и метална каишка.Това вдъхва допълнителна увереност на представителите на тази зодия.

Дева – представителите на тази зодия са едни от най-големите привърженици на часовниците. Те са известни със своята точност и педантичност. Непременно трябва да са водоустойчиви и функционални.Не си падат по излишните частици и сложни модели.Предпочитат изчистен дизайн с черен или бял цвят.Изберете неутрален цвят,който да могат да комбинират с всичко, и който всъщност изцяло отговаря на личността им.