bql-silikonov-chasovnik-michael-korsИскате ли когато спортувате да покажете класа? Ако е така, тогава белите силиконови часовници са отлични за вас. Тази линия се предлага в различни стилове, за да се погрижат за нуждите на мъжете и дамите с вкус. Те притежават уникален стил, функционалност, цена и функции, които можете да избирате.

 

Характеристики на продукта

Белите часовници показват елегантен вид с различен дизайн на каишката. За жените, Michael Kors предлага часовник с лице от неръждаема стомана и каишка от бял силикон. Той се отличава дори и в тъмни места, като стрелките за часовете и минутите са със светещи маркери, за да ви насочат там, където са арабските цифри.

 

Какъв стил да изберем?

Ако искате да изглеждате умен, може да изберете модел на Бонго за жените с бяла каишка. Мъжете могат да изберат часовник от Майкъл Корс, изработен от полиуретан и неръждаема верижка с ключалка. Това е отличен избор, дори и по време на плуване, тъй като е водоустойчив. Този часовник има диаметър от четиредесет и четири мм. Друг добър избор за мъжете е Casio men’s G shock, който е устойчив на вода в черен цвят и бяла каишка. За мъже, които са мързеливи, е подходящ мъжки цифров часовник. Той е изработен с каишка от бял акрил, който разполага и с аларма, ако имате нужда от такава.

С белите часовници може да се гмуркате в басейна, тъй като повечето от техните продукти са водоустойчиви. Белите часовници имат много дизайни за избор, ако не искате неръждаема стоманена верижка, можете да се изберете пластмасова каишка. Цените варират от по-малко от $ 10 долара до хиляда долара, в зависимост от тяхната функция и дизайн. Те са идеален подарък за всички поводи, като рождени дни, Коледа или Свети Валентин. Може да откриете, че няма да разочаровате тези, които обичате.

Над всичко това, бялият часовник е отличен за отчитане на времето, за всички възрасти и пол.